Tips om geld uit te sparen 5

Nog meer korte tips om geld te besparen, ingezonden door bezoekers. We nemen geen verantwoordelijkheid voor de juistheid of doeltreffendheid van deze geldbesparingststips. Wij zijn het trouwens sowieso niet eens met sommige van de tips die men ons bezorgde... maar wilden geen censuur plegen.

BESPAREN OP KADOOTJES
Wij sparen als sinds jaren en jaren geld uit door cadeaus te kopen in de loop van het jaar als we solden of prijsverminderingen tegenkomen, en verhogen daardoor ons huishoudbudget. Wacht niet tot een week voor Sinterklaas of een week voor Kerstmis om inkopen te doen want je betaald je blauw. Geld besparen is altijd je ogen open houden voor koopjes.

GOEDKOPER KREDIET
Mensen toch, ik heb geld over en bespaar sinds drie jaar tonnen geld, gewoon door af en toe even na te denken! Het is zo simpel als maar kan zijn: wij kopen geen sofa op krediet, willen niet de recentste LCD televisie en zijn tevreden met onze DVD speler die geen (dure) Blurays kan lezen.. Wij kopen nooit het nieuwste van het nieuwste en kunnen heus wel even wachten alvorens wederom iets aan te schaffen waarmee we onze buren en vrienden kunnen imponeren. Vroeger deden we dat wel en keken we aan tegen een schuldenberg en dure rente van hier tot in Hollywood. Die tijd is voorbij omdat we nu geld uitsparen door dure kredieten te vermijden en even na te denken voor we nieuwe spullen kopen. Wanneer we iets nodig hebben kopen we het wel, maar het moet geen nieuwe sofa zijn om de drie jaar.. en een fantastische TV met een haarscherp beeldje blijft fantastisch na twee jaar hoor.

<.php>